Uppe med tuppen

Imorgon är det dags att köra upp till Växjö för introduktionen för den valfria kursen jag ska läsa under terminen Allmän socialpsykologi. Den är på distans men introduktionsmötet har obligatorisk fysisk närvaro. Planerna är att köra hemifrån någon gång mellan 06:30-07:00 på morgonen för att vara där i tid och hinna köra runt och hitta parkering. Sedan blir det att hitta rätt inom universitetsområdet och hitta salen där vi ska vara. Inte lätt det med itt lokalsinne *_*
 
 
Har laddat med godsaker till vägen =) Utöver det här ska jag ha kaffe och lunch köper jag därifrån när det är dags. Japp ska vara där hela dagen. Enligt schemat slutar vi fyra men jag hoppas såklart att vi slutar tidigare. Ser fram emot den här kursen :)
 
Kramkram
 

Les Miserables

 
Igår var jag och såg den på bio. Bästa filmen jag har sett på länge.
Karaktärerna, handlingen, musiken, smärtan, hoppet, kärleken, döden, förlusten, undergången. Allting med den är bra. Människorna är så starka och orubbliga, och samtidigt så sköra att ett ord kan göra eller förgöra dem. Denna film visar människor i svåraste stunderna utan att på något sätt försöka försköna dem eller förmildra omständigheterna för tittarens skull. Den tar den starkaste smärtan och uttrycker den med mäktig musik och stora ord.
 
En film som lämnar en hel publik, män och kvinnor, med röda ögon och fuktiga kinder är en bra film. Jag som aldrig gråter inför andra fällde ändå en och annan tår. Har du inte sett den än, så gör det.
 
Kramkram

Grym låt!

 
 
Kramkram

Svart, svartare, svartast

Varför färga håret svart när man är redan svarthårig? Jo för man kan alltid ha startare hår ;)
 
Före, med slingor som på senare tid har blivit bara blonda.
 
Efter, utan slingor :)
 
Kramkram

Dålig tajming :(

Har ni sett reklamfilmerna om Otrivin där de förskylda personerna är översvämmadde med näsdukar? Tja jag känner mig som en av dem.
 
 
Fjärde dagen idag jag har varit hemma och pendlat mellan att ligga i sängen, eller i soffan. Nätterna är ändå hemskast och det gör bokstavligt ont att andas. Dels bränner det i näsan och halsen dels hugger det till i bröstet när jag hostar. Jag tog ledigt från jobb hela veckan för att bli klar med uppsatsen men gudarna hade andra planer tydligen. Imorgon måste jag ändå gå ut på ett ärende så jag hoppas att jag är liiite bättre i alla fall så att jag orkar ta mig dit. Måste köra en tur till Lund också för att lämna in några böcker till biblioteket.
Orkaaar inteeeeeee!
 
 
Kramkram

Snälla 2013 bli ett bättre år!

Mitt 2012 startades katastrofalt med att jag hade ett ansträngt förhållande som höll på att kväva mig. Som tur var tog det slut i februari och det kom fram att han var otrogen. Det var också då jag fyllde 24 år. Resten av våren klandrade jag mig själv för hans vidriga handlande, och förbannade att jag blir så konstig i förhållanden/när jag gillar någon.
 
Lagom till sommaren kom jag över det och nu är jag övertygad om att det var hans fel och endast hans. Jag jobbade och pluggade på som vanligt. Blev "sjuk" och gick ner 6 kilo inom loppet av en månad. På sommaren var jag på min bäste killkompis bröllop, och lärde känna hans fru mer. En underbar tjej måste jag lägga till. Det har jag aldrig sagt till dem eftersom det är töntigt, men deras löften fick mig att tro på kärleken igen. Gjorde en ny tatuering. Mot slutet på sommaren fick jag ett nytt vikariat på KC där jag har jobbat mest de senatse månaderna.
 
Hösten kom och jag befann mig i en ny svacka. Utan en särskild anledning den här gången. Ingen som jag kommer på nu. Tog paus från polisvolontärandet. Jobba. Plugga. Kämpa och sedan krascha. Det var i november allting blev för mycket och jag bröt ihop. Inte en gång, utan två gånger med en vecka emellan två sjukhusbesök. Det blev aldrig riktigt bra efteråt och lagom innan jul nådde jag botten och gick under på nytt.
 
Jul- och nyårsfirandet har gått bra. Men dagarna mellan de roliga stunderna känns tomma och tunga att bära. Igår frågade någon mig hur man kan vara så glad och samtidigt så ledsen. En jävligt bra fråga men jag saknar svar. Men jag vet att jag 2013 vill ha mer av det första. Glädje!
Så jag ber dig Det Nya Året, kan du inte vara snäll mot mig? Om du är det så lovar jag att skriva bra saker om dig här i bloggen vid årets slut ;)
 
Kramkram
 

RSS 2.0