Ta hand om dig

Till dig som har testat

Fundera vilka konsekvenser det ger för dig. Du kanske tycker att det är skönt att röka på med dina kompisar samtidigt som det gör att du jämt hamnar i bråk med dina föräldrar. Du tar kanske smärtstillande medicin för att koppla bort verkligheten samtidigt som du märker att du bara behöver allt mer tabletter för att det ska ge effekt. Du gillar att festa samtidigt som du ständigt saknar pengar. Du tänker att det bara är vanligt festande samtidigt som polisen tar dig för innehav av droger.

Det här står på Maria Malmö som är en öppenvårdsmottagning  för personer med drog- och alkoholproblem. De erbjuder behandling och stöd till unga upp till 25 år.

Varför skriver jag om dem? Jo för att ingen hade inte kunnat förmedla problematiken med ett missbruk bättre. De beskriver den med  enkla, realistiska ord som verkligen träffar sitt mål.

 

Mer om verksamheten kan man läsa om man klickar på länken :)

http://www.malmo.se/Medborgare/Social---familjefragor/Missbruk--beroende/Stod-till-unga-missbrukare.html

 

Kramkram

 


Total lycka ^^

Jag fick jobbet!!
 
Min nya arbetsgivare är Kriminalvården och jag kommer inom 2-3 veckor börja på anstalten i anstalten i Ystad. Jag kommer jobba som kriminalvårdare :) Uniform kommer jag också ha ^^
 
Fan vad glad jag blev. Liksom jag? Lilla mig fick jobbet?! Men det ska de inte ångra för om det här vill jag verkligen så jag kommer att göra mitt bästa.
 
Nu måste jag prata med mina nuvarande arbetsplatser och chefer. Planera för de kommande veckorna. Se hur jag ska få studierna att passa in i de nya rutinerna. Måste tala med min grupp på utbildningen angående grupparbetet så att vi inte bestämmer träffar som krockar med schemat de första två utbildningsveckorna som kriminalvårdare. Ja många trådar att hålla i men det ska bli bra det :)
 
Kramkram

En första gång för allt

Ingen har nånsin gett mig ett påskägg men i år fick jag det här fina ägget från pojkvännen. Tack fina du :)
 
Påskhelgen har även varit trevlig med honom och hans familj. Jag fick se  var han är uppvuxen. En riktigt fin liten stad på landet som jag blev kär i ^^
 
 
Kramkram

RSS 2.0