Fritt fall

Jag faller ner. Jag faller och faller och det finns ingen som tar emot mig. Där finns det inget som tar emot mig. Så jag fortsätter att falla.

Kroppen blir tung och jag känner hur livet dras ur mig. Luften tar slut. Fjärilarna i magen förvandlas till kraftsugande små monster. Små varelser kryper hysteriskt inuti mina fingrar och vill ut. De kryper vidare till armarna. Snart till hela min kropp. Jag måste kapa av utflödet. Måste skapa hinder i deras väg.

Jag faller forfarande. Jag gör vad jag måste och blundar länge. Jag faller och faller och sedan träffas av något hårt.
Verkligheten!


Jag vill fortfarande ha

Jag blir alltid lika tagen av de häpnadsväckande kreationerna på Victoria's secret fashon show. Det som får att titta är självklart vingarna.

Gud vad jag önskar mig ett par fantastiska vingar!
Kramkram


Someday... men inte än


Julönskningar

Jag vill önska alla mina läsa en riktigt God Jul och Gott Nytt År

^___^


Kramkram


När man har tråkigt på föreläsningen


Dödskalle

Gorilla

Häst

Svan

Kramkram


Läskig upplevelse =/

Igår bllev jag stoppad av polisen när jag körde min bil. De hade rutinkontroll och stoppade flera bilar men det gjorde inte saken lättare. Det är första gången jag blir stoppad av polisen. Alla larmklockorna började ringa samtidigt. Har jag bältet? Körde jag för fort? ÄR JAG NYKTER?!!

Jag visste svaren på alla frågorna. Jag kör ALDRIG när jag har druckit alkohol. Jag har ALLTID bältet och jag kör ALDRIG för fort (kanske ibland). Men jag blev rädd ändå. Och när jag skulle blåsa i den där alkogrejen blev jag så rädd att den skulle visa att jag har druckit, trots att jag inte hade gjort det. Och när han ville se mitt körkort kom tankarna "tänk om det är förfalskat utan att jag vet om det"

Haha,  vilken upplevelse ^^ Nu har jag åkt ut på kontroll för första gången så jag hoppas att nästa gång inte blir lika skrämmande.


Kramkram


Tro inte att det blir bra Hanan, tro aldrig det!

Igår kväll tänkte jag skriva ett inlägg och döpa det till "Det går bra nu". Det skulle handla om att vissa bitar i mitt liv börjar falla på plats. Ny lägenhet, ny pojkvän, ny utbildning och hyfsat extra jobb. Men de bitarna ha nog fallit så hårt att de blivit krossade. Bokstavligen över en natt!

Hur kunde jag låta mig luras på det sättet? Hur kunde jag tro att det kommer bli bra? Livet är inte att lita på. Ödet är inte att lita på. Och glädje är en lömsk djävul!


Kramkram


Från nya lägenheten

Mitt första inlägg från min nya lägenhet. Har bott här i några timmar nu och jag älskar den. Får se vilken känsla jag har när jag bott här i några månader ;)

Det tog nästan hela dagen att flytta, och vädret (ovädret och regnet) hjälpte inte särskilt mycket. Som tur är fick vi tag i ett stängt släp efter mycket körande och letande. Alla verkade vilja ha släp idag. Det enda jag såg på gatorna är bilar med släp :s Menmen nu är alla möblerna på plats. En del lådor är tomma och en del fortfarande fulla. Efterflyttsarbetet är nog det värsta.

Jag är helt slut. Värsta träningsvärken i benen :( Det blir så när man bär ner möbler från 4:e våningen utan hiss. Skulle behöva en varm dusch men orkar verkligen inte. Istället sitter jag i min säng med en godispåse, chipspåse och dricka bredvid mig =)

Bilder på lägenheten kommer senare ^^


Kramkram


RSS 2.0