Hora??

En hora är en tjej som prostituerar sig. Med andra ord någon som säljer sin kropp för pengar. Om det är fortfarande svårt att fatta så är det en kvinna som har sex med män och får pengar för det. Var det tillräckligt tydligt?? För många killar, och tjejer också, verkar inte riktigt fatta vad ordet hora innebär.

En tjej riskerar att bli kallad hora för att hon säger till en kille att hon inte vill ha honom 'o' Eller för att hon har ett förhållande med en kille/tjej och de älskar och är trogna mot varandra 'o' Eller för att hon gör sin röst hörd och vägrar ta skit från folk 'o' Eller för att hon har blivit våldtagen eller utsatt för annan sexuell trakassering 'o' Eller om hon visar styrka att lämna ett destruktivt förhållande 'o' Listan kan göras lång men alla de här exemplen är så "ohoriga" Men det fattar inte alla och det gör mig så jävla förbannad!! 

Men jag kommer inte låta mig psykas. Jag kommer alltid stå för mina åsikter och det jag tror på för jag vet att starka kvinnor är inte horor!

Kramkram  


Några ord på vägen...

Nu har min älskling blivit tretton :O En underbar och omtänksam ung tjej. Men jag måste erkänna att det har gått för fort. Min kära syster... jag vill säga några saker till dig:

-Du är och kommer alltid vara älskad, kom ihåg det

-Glöm aldrig vem du är och försök inte vara nån annan för du är perfekt så som du är

-Alla begår misstag, det gör du också. Men det viktiga är att läa sig av de och inte göra om misstagen

-Du är fin inifrån och ut, så låt ingen få dig att tro nåt  annat

-Uppskatta det du har annars kommer du aldrig bli lycklig

-Kämpa för dina drömmar och ge aldrig upp. Att försöka utan att lyckas är inte att misslyckas, för misslyckas gör man först när man ger upp utan att ens ha försökt

-Folk kommer inte respektera dig förrän du respekterar dem, och förlora aldrig din självrespekt

-Sist men inte minst... jag älskar dig mer än nåt annat i det här livet och jag finns alltid här för dig <3Och till alla unga tjejer och killar där ute, ni alla är underbara och har en fantastisk framtid framför er så ta vara på det ni har nu och skapa nåt bra av det :) När allt kommer omkring så är det era liv det handlar om så kasta inte bort det!

Kramkram

Min Blogg

Halloj!

Jag har velat skriva blogg ganska länge men haft varken tid eller ork att göra det. Har dessutom inte vetat vad jag vill blogga om. Däremot så vet jag vad jag INTE vill skriva om. Jag vill inte skriva långtråkiga inlägg om vad jag har gjort dag för dag och timme för timme. Det är det mest fantasilösa som nån kan komma på. Jag vill inte heller skriva om mode och liknande (för många som skriver om det).

Jag har alltid massa tankar i huvudet och massa frågor som oftast förblir obesvarade. Varför inte göra nåt av det? Tänkte jag och då kom jag på att jag kan blogga om just det. Livets alla frågor, stora som små. Några saker som jag funderar på i denna stund är CSN, snö, födelsedagspresenter mm. Men jag kommer skriva om större saker som tex. lycka och framtiden. Hoppas nån kommer läsa min blogg och därmed mina tankar.

Kramkram :)  


RSS 2.0