Va faaaaan!!

Tröttheten verkar inte vilja lämna min klena kropp denna gråa januarimorgon. Jag tar på mig jackan, mössan, halsduken, dubbla strumpor, mina kängor, tjocka vantar sedan släcker jag lampan och går ut. Solen har inte gått upp helt och det är fortfarande halvmörkt. Samtidigt som jag öppnar porten till huset där jag bor gör den iskalla luften sin entré. Den slår mitt osminkade ansikte som en smärtsam örfil. I samma sekund som jag tar första steget ute och känner duggregnet på mina redan frusna kinder förstår jag att jackan, mössan, halsduken, dubbla strumporna, kängorna och mina tjocka vantar inte skulle kunna skydda mig mot den förlamande kylan. Jag drar upp min svart-vita palestinasjal över munnen och näsan. Om jag hade kunnat så skulle jag täcka över ögonen också. Måste se ju  ;)

Jag svänger in på den gata jag skulle till och ser mitt mål på avstånd. Efter några steg ser jag det ännu bättre. Något gult samt något rött bländar mig nästan. Snart upptäcker jag att dessa två blänkande saker är ett par lappar. Mitt bland allt som är grått och mörkt lyser dessa två lappar. Plötsligt är jag inte lika sömnig längre. Jag skyndar mig och känner hur regnet tilltar. Nu har det börjat formas stora regndroppar. Jag struntar i dem och fortsätter min väg mot mitt mål. Hjärtat dunkar i allt snabbare takt och pumpar blodet frenetiskt i kroppen som inte fryser längre.

Jag är framme vid min bil och… VA FAAAAAAAN! Ni kan inte mena allvar?! Parkeringsböter? Plus tillsägelse från gatukontoret att flytta bilen! Jag har inte parkerat fel! Jo, enligt parkering Malmö så har jag det… Men jag skulle kunna sätta mitt liv på att jag har parkerat rätt !




800 kr bara sådär :(
Och sätter de upp lappar i såna färger. Var är det för fel på dem? Kan de inte vara liiiiite mer diskreta? Måste hela världen veta att jag har fått böter!
Ddet var några som stod utanför en butik där bilen är parkerad, när jag körde iväg kände hur de de tänkte "det är den idioten som parkerat fel"
ÅH nu är jag åttahundra kronor fattigare i helt i onödan. Och det är pengar som jag egentligen inte har :''''(


Kramkram


Kommentarer
Postat av: K

Va med och tävla om att bli dagens blogg!! gå in på: http://writtenbyk.blogg.se/2011/march/030311-vinnare-ar.html#comment



Kraam!

2011-03-03 @ 22:30:56
URL: http://writtenbyk.blogg.se/
Postat av: Jessie

Det är hemskt :-( Både att de inte var mer diskreta, men att du också blev av med så mycket pengar bara så där. Jag ställer upp om du behöver hjälp :-)



Kram

2011-03-04 @ 08:24:36
URL: http://dreamingtiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0