Apocalyptica Bittersweet

Jag skulle bädda in den låten här. Men "på begäran" går det inte att bädda in från youtube :O
Det är kanske för att de vill skydda sin musik mot missbruk. Vad vet jag... men jag vet att det är en grymt bra låt från en grymt bra band ;)
Youtuba gärna låten när du har tid
Lovar du kommer inte ångra dig!Kramkram


Skumma mina drömmar

Man kan tolka detta på två sätt; de drömmer jag har för framtiden eller också de drömmar jag har när jag sover :/
Här ska det skrivas om sov-drömmar ;)

En märklig typ av drömmar som jag har är väldigt läskig och de drömmarna, eller rättare sagt mardrömmarna, känns så verkliga att jag ibland vägrar tro att jag sovit när jag haft dem.

De är oftast olika men gemensamt för alla är att det finns ingen gräns där jag kan skilja mellan verklighet och dröm. De börjar precis när jag blundar och det är just det som gör att man tror att man är fortfarande vaken samt att de utspelar sig i sängen där jag ligger! Nej, inget snuskigt utan mest obehagligt. Kan varken andas eller röra på mig. Rösten försvinner och kroppen blir tyngre och tyngre medan den sjunker ner i madrassen. Det värsta är känslan av att någon står där och stirrar på en! Någon som inte syns men som finns. Ibland får den "någon" för sig att sätta vig vid sängens kant eller att hålla huvudet så nära att dennes andedräkt känns i ansiktet. Rädslan paralyserar samtidigt som blodet rusar igenom hela kroppen.Ibland vaknar sittande med ett hysteriskt skrik. Men för det mesta öppnar jag ögonen och ligger där genomdränkt i mitt eget svett och helt orörlig en bra sttund tills jag förstår att drömmen (eller vad det nu är) är över. Hjärtat återfår sin normala rytm och jag känner efter om jag fortfarande är förlamad.

Jag är ganska helt säker på att det är inte alltid jag sover när jag drömmer dessa drömmar. Det är kanske ånggest, kanske utmattning eller nåt annat. Jag har ingen vetenskaplig eller övertygande förklaring men jag vet när en dröm är bara en dröm och när den är något mer 'o'


Earth hour

det har ni väl inte glömt!

Idag lördagen den 26/3
20.30-21.30

Släck ljuset en timme och bli en miljöhjälte ;)

Glöm inte att ställa om klockan också ^^
Man känner verkligen att sommaren är på väg
det har varit soligt och upp till 12 grader varmt i härliga Malmö nu i veckan. Vinden förstör allting men det är hur som helst bättre än snö :)


OBS! Bilden är hämtad från google men jag tyckte den passar bra som en earth-hour-bild


Kramkram


P!nk kan vara helt galen oxå ^^


Detta hatar jag

Lögner
Svek
Dåliga bloggar
Själviska människor
Skaldjur
Hur fjortisar sminkar sig
Matte
När hundar slickar
***
Misslyckanden
Min huvudvärk
Fickparkering
Att ha ont om pengar
Vilsenhet
Kortfattat: många gånger hatar jag mitt liv


Kramkram


Jag skulle uppskatta att...

...få bli uppskattad för en gångs skullKramkram


från ett barns perspektiv


Fantastiskt uppfriskande glass

Tan en vanlig upptinad vaniljglass


En apelsin och en halv citron


Pressa ur saften i glassen. Det får gärna finnas fruktkött med. Det ger extra smak


Blanda ihop ordentligt och sätt i frysen
Ta ut efter en  stund, lägg i en glasstrut och njut ^^


Kramkram


Trams, trams och ännu mer trams!

Arbetsförmedlingen, A-kassan, CSN, kommunens SEF och universitet är bara så värdelösa!

Man kastas runt mellan de olika organen utan att nån kan svara på ens frågor eller komma med vettig hjälp.
Jag är bara så jävla trött på alla likgiltiga idioter som jobbar där.

Sist jag pratade med arbetsförmedlingen fick jag kommentaren "hoppas du har sparat pengar nu när du jobbat så har du till de månaderna"
Vilket jävla skitsnack! att hon vågar uttrycka sig på slarvigt!

Med "de månaderna" menar hon de tre månaderna som man får vara helt utan ersättning om man är ungdom och blivit arbetslös. Något mer galet har jag aldrig hört.
Visst har jag sparat men inte för att överleva på under existensminimum. Visst har jag sparat men jag vill kanske göra nåt speciellt med pengarna. Visst har jag sparat men inte hur mycket som helst. Visst har jag sparat men... tänk om jag inte hade sparat? 0.o

När jag frågar akassan om nånting så får jag svar från världens suraste och otrevligaste människa "du ska fråga riksdagen"
Va faaaaan sitter han där för om han inte kan svara på en enkel fråga?!

Halva terminen har gått och jag har inte fått en enda krona från CSN. Inte ens ett besked har de skickat trots alla mina samtal

Jag orkar verkligen inte bry mig längre om nånting överhuvudtaget. Det kvittar om jag gör rätt eller fel, det blir ändå fel. Lika bra att inte göra nåt alls. För jag har verkligen ingen ork kvar att bry mig!
Det blir ingen kram den här gången för jag bryr mig inte om det heller

 


Min bästa vän

Min bästa vän är verkligen bäst!

Hon ställer alltid upp och lyssnar oavsett vad jag har att säga. Jag kan prata om absolut allt med henne och jag vet alltid att hon förstår mig. Om hon inte gör det så försöker hon ändå utan att vara fördömande. Vi har gått igenom massor tillsammans och jag känner att varje svårighet har förstärkt vår relation. Att lära känna henne är bland det bästa jag nånsin gjort i hela mitt liv. Hon har hjälpt mig igenom de svåraste tiderna i mitt liv, och jag vet att hon alltid kommer vara där för mig när det är som mörkast. Och jag kommer vara där för henne :)
Jag kan se oss som åttioåringar går med rollatorerna och drar våra skämt som ingen annan förstår ;)

Älskar dig <3
Du vet vem du är ^^


Kramkram


Fucking perfect

Pinks nya Fucking perfect Berör verkligen. Jag kan inte sluta lyssna på den.
Lyssna själv så vet du vad jag menar!Till alla där ute som inte tror att de duger... ni duger visst, och mer än bara det :)

Kramkram


Jag gillar verkligen P!nk

Den här tjejen lyckas alltid fånga lyssnaren med hennes låtar och att hon har en fatastisk röst är bara ett plus. Många av hennes låtar har ett tydligt budskap då hon väcker en tanke eller en bortglömd känsla. Hon är även helgalen. Gillar henns stil och kreativitet :)
Kramkram


Fiskmysteriet =/När jag kom hem efter jobbet igår och skulle mata fiskarna gjorde jag en upptäckt. En av fiskarna var försvunnen!
Jag möblerade om i hela akvariet, vände upp och ner på alla stenar men den var inte där. Tänkte även att pumpen sugat in den så jag tog ut den och tvättade den men nej, fisken var inte där :O Och de fiskar jag har är inte såna som äter varandra, de är inte alls köttätare.
Fisken är bara helt spårlöst försvunnen från akvariet!

Den kan inte ha tänkt ja nu hoppar jag ut och tar en promenadKramkram


Jag blir rädd 'o'

Nu har man vant sig vid alla "fjortis-bloggar"
Människor som inte har annat att blogga om än vad de har på sig för kläder och hur mycker smink de har köpt
samt alla som inte har mer att säga än ja... något i stil med
" Idag vaknade jag, åt, gick till skolan och sen träffade X och Y och A och vi hade fett kul och skolan suger bla bla bla"
Berätta något som vi inte vet! Klart man vaknar, det gör man varje dag! Klart man äter och självklart att skolan suger (för det mesta) Det är så irriterande, men bara irriterande. Jag blir däremot rädd när jag hamnar på blogg till nio årig tjej som försöker imitera de här fjortisarna :O Smink, kläder, hår ja utseendet är viktigast :(
Dessutom massa bilder på sig själv där hon försöker se vuxen ut, Alla pedofilers dröm!

Om jag haade varit hennes mamma så skulle jag ha blivit skit orolig och jag skulle inte ha låtit henne fortsätta blogga på det sättet. Samma gäller för om det hade varit en pojke. Nätet är som en enormt stor skog, ibland stötter man på vackra fåglar där och ibland den där hungriga tigern som vill känna smaken av sitt offers varma blod!


Kramkram


En film värd att seI am Sam

En film om villkorslös, oändlig och generös kärlek

Alla föräldrar borde lära sig ett och annat från Sam. Föräldraskap handlar inte inte om att kunna räkna matte eller vara stavningsmästare. Det handlar om att vara där för sina barn, att trösta när de är ledsna och skratta tillsammans när de är glada, att lyssna och stötta i deras beslut. Ibland... oftast faktiskt räcker det att veta att det alltid finns någon som älskar en vid ens sida för att man ska klara av livet när det känns svårt.

Kramkram


Va faaaaan!!

Tröttheten verkar inte vilja lämna min klena kropp denna gråa januarimorgon. Jag tar på mig jackan, mössan, halsduken, dubbla strumpor, mina kängor, tjocka vantar sedan släcker jag lampan och går ut. Solen har inte gått upp helt och det är fortfarande halvmörkt. Samtidigt som jag öppnar porten till huset där jag bor gör den iskalla luften sin entré. Den slår mitt osminkade ansikte som en smärtsam örfil. I samma sekund som jag tar första steget ute och känner duggregnet på mina redan frusna kinder förstår jag att jackan, mössan, halsduken, dubbla strumporna, kängorna och mina tjocka vantar inte skulle kunna skydda mig mot den förlamande kylan. Jag drar upp min svart-vita palestinasjal över munnen och näsan. Om jag hade kunnat så skulle jag täcka över ögonen också. Måste se ju  ;)

Jag svänger in på den gata jag skulle till och ser mitt mål på avstånd. Efter några steg ser jag det ännu bättre. Något gult samt något rött bländar mig nästan. Snart upptäcker jag att dessa två blänkande saker är ett par lappar. Mitt bland allt som är grått och mörkt lyser dessa två lappar. Plötsligt är jag inte lika sömnig längre. Jag skyndar mig och känner hur regnet tilltar. Nu har det börjat formas stora regndroppar. Jag struntar i dem och fortsätter min väg mot mitt mål. Hjärtat dunkar i allt snabbare takt och pumpar blodet frenetiskt i kroppen som inte fryser längre.

Jag är framme vid min bil och… VA FAAAAAAAN! Ni kan inte mena allvar?! Parkeringsböter? Plus tillsägelse från gatukontoret att flytta bilen! Jag har inte parkerat fel! Jo, enligt parkering Malmö så har jag det… Men jag skulle kunna sätta mitt liv på att jag har parkerat rätt !
800 kr bara sådär :(
Och sätter de upp lappar i såna färger. Var är det för fel på dem? Kan de inte vara liiiiite mer diskreta? Måste hela världen veta att jag har fått böter!
Ddet var några som stod utanför en butik där bilen är parkerad, när jag körde iväg kände hur de de tänkte "det är den idioten som parkerat fel"
ÅH nu är jag åttahundra kronor fattigare i helt i onödan. Och det är pengar som jag egentligen inte har :''''(


Kramkram


RSS 2.0