Angel: the one and only

Är du en stor beundrare av twilight, true blood eller anna ny vampyrfilm eller serie? Grattis! Du har blivit lurad med skräp!



För flera år sedan startade en serie om en vampyr, ANGEL. Han är inte god. Nej nej det finns inga goda vampyrer. Han har en förbannelse över sig som gör att han inte är ond. En förbannelse som han har fått från en zigenare efter att han hade "ätit" en kvinna av dem. Han fick en själ och det är den som får honom att känna skuld och smärta. Vampyrer utan själ kan inte vara goda!



Angel har inget val. Han måste kämpa för det goda för att försona sina synder. Han kan inte känna lycka för om han gör det förvandlas han till Angelus, den hänsynslöse vampyren alla fruktade en gång i tiden varit. Det är kanske den största förbannelsen av alla; att inte kunna känna total lycka!


Angel är inte bara en tonårs kärlekshistoria med killen som vampyr, som inte ens så vamyraktig. Angel har inte heller stulit idén från enn annan serie eller film. Angel är ingen serie för mesar. Här finns det blod, våld, död, demoner, högre krafter och mera blod :)


Så om du vill se en riktigt riktigt bra vampyrserie så se Angel ^^



(Bilderna är hämtade från google)


Kramkram


Kommentarer
Postat av: Jessie

Jag kan inte annat än att hålla med dig. Fast "Angel" var ju inte först, utan det var bara en spin off från "Buffy" - men det vet du. Jag har blivit så präglad av "Buffy" och "Angel" att jag jämför alla vampyrer med vampyrer från dessa två serier. Och andra vampyrer brukar inte vara tillräckligt bra.

2012-04-30 @ 17:26:05
URL: http://dreamingtiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0